Uff … Sonics første skade

 Uff … da har Sonic fått sin første skade.

Han har fått kuttet opp bakfot på baksiden på Saupstad hundepark. Så ut som det er skjedd fra noe hardt og skarpt. Han var rett bak meg og gikk. Snudde meg og da satt han og holdt foten opp. Mistenkte at det var benbrudd, da jeg så ut som det var et ben som stakk ut. Heldigvis var det ‘bare’ et kutt. Men han fikk også kuttet av den ene muskelen. (muskelen for bøying av tær)

Heldigvis kjørte noen meg derfra til dyrlegen(tusen takk – vet ikke navnet på han som kjørte oss), da vi gikk dit idag. Det er ca 2,5 km fra der vi bor og lengre til dyrlegen. Har en betennelse/skade på muskel i armen, slik at jeg så mørkt på å bære han hele veien – mulig vi kommer til å kjøre heretter :S (blødde endel, så taxi hadde muligens ikke blitt så populært?)

Han er sydd og ligger nå skitten og såret på plassen sin – borte vekke fortsatt av narkosen.
Har gått der han kuttet seg mange ganger uten å se noe som han kunne skjære seg på, så tror det må ligge i en gresstue elns det han skar seg på. Der av alle plasser forventet jeg ikke et slikt ‘rent’ og stort kutt forårsaket av noe hardt og skarpt (som jeg og dyrlege tror det er) Jeg ‘håpet’ det var et hendig uhell at en pinne elns hadde penetrert huden, men den gang ei. Blir litt skeptisk og håper vi kan finne årsaken neste gang jeg er der (muligens uten hund)

Såret (i dobbel forstand) og  vonbroten. Sover av seg narkosen.

Kutt i fot, sover av seg narkosen.

En muskel var kuttet rett av

Som vanlig blitt møkkete etter løping der, men denne gangen får han være skitten til såret leger seg naturligvis. (bruker teppe over han, kun for bildet det er av)

 

 

 

 

 

 

 

 

4

Tagged .Bokmerk permalink.