Saupstad hundepark-feller!

Idag dro vi i drittværet til Saupstad hundepark. Det var absolutt ingen der i regnværet, men vi kaste litt ball, lekte og koste oss likevel vi :)
Benyttet anledningen til å fikse litt på porten, for stopperen i den ene delen gikk ikke i lås. Dårlig løsning, for nesten umulig å få opp grus og dritt i ett lite hull der fingeren kun får plass.

Foruten at de bør gjøre noe med drenering der, for det er skikkelig bløtt og gjørmete mange plasser og det er ikke så rart når det er et myrområde. Det er varslet om grøften som er der og at man bør legge drensrør og masse over. Hva tror du de klarer å gjøre? Jeg ble sjokkert egentlig, her er det om å gjøre det billig og noen rester kan vel brukes(?)

Her har de klart å bruke noen rester av planker de har hentet fra en annen plass. Bare trykt litt ned i myra og med flere hull osv …

 

 

 

 

 

Felle

De har regelrett klart å lage en felle. Planker festet på en side, slik at de vipper nedover når man tråkker på de. De har til og med klart å gjøre det på begge sidene, slik at ingen av sidene har støtte. Tråkker man midt i sprekken her, så svikter det på begge sider, fot glir ned i sprekk og den klemmer seg fast i foten når man prøver å trekke den opp – Tankeløst og farlig!

På meg virker det som de skal gjøre det billigst mulig. Det er ikke alltid det er det beste og her er eksempelet på at det kan være direkte farlig. Nei, her må det litt skikkelig arbeid til – hundeparken skal vel ikke være en felle og et sted der hunder blir sølete og grisete uansett om de vasser i gjørma eller ei. Vår hund leker med de som er oppi gjørmehullene, og det holder ikke med vann, men man må bruke såpe for å få av gjørma. Det er ikke bra å måtte bruke såpe på hunden hver dag, så kanskje kommunen vil vi bare skal bruke parken annen hver mnd elns?

Joda, jeg er litt sarkastisk nå, men ble litt irritert og forbannet over at man ikke tenker når man setter opp slike feller. Tiltaket med parkene er kjempeflott, men litt arbeid må og bør man gjøre slik at det er mulig å bruke parkene uten at det medfører menneskeskapt fare eller at man blir fullstendig tilgriset av gjørme ved bruk av dem. (vises ikke så godt på bildene).

Benkene plassert i gjørma.
Benker i gjørma

 

 

 

 

 

 

 

Ikke så hyggelig med dritt som har ligget en uke og søle med plank-feller. (positiv ja ;) )

Tagged .Bokmerk permalink.