Nå slutter jeg!

Nå slutter jeg å røyke!

Har tobakk igjen til 1, toppen 2 røyk til, så da er det slutt. Har sluttet endel ganger og begynt igjen, men denne gangen vil jeg slutte og ikke bare holde opp en stund. Kommer ikke til å bruke noe for å slutte – bare innstilling. Så nå har jeg gjort det offentlig og poster egentlig kun for å ha noe å se tilbake på – når jeg slutta. Greit å vite dato, som er idag – vises under tittel.
På tide å slutte når det koster skjorta og i tillegg kun er med på å ødelegge kroppen. Egentlig helt idiotisk å røyke når man tenker på økonomi og helse – selv om det føles godt med en røyk. Kunne man(jeg) gjort likt med røyk, som med andre usunne ting, og bare holdt det til helgene og/eller en kosestund innimellom, så hadde det vel ikke vært stort verre en andre ting man koser seg med som er usunt. Men det har jeg prøvd – har jeg røyk i huset, så røyker jeg. Så det må bli totalt slutt for meg – sånn er det bare med den saken.
Tror du jeg klarer det?

3

Tagged .Bokmerk permalink.

3 kommentarer til Nå slutter jeg!

  1. Evlyn sier:

    Ja, hvorfor skal du ikke klare det. Det handler ene og alene om innstilling, så når suget på en røyk melder seg så finn på noe annet til det går over. Etter hver merker du at det går lenger og lenger mellom at suget melder seg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *