Nå slutter jeg!

Nå slutter jeg å røyke!

Har tobakk igjen til 1, toppen 2 røyk til, så da er det slutt. Har sluttet endel ganger og begynt igjen, men denne gangen vil jeg slutte og ikke bare holde opp en stund. Kommer ikke til å bruke noe for å slutte – bare innstilling. Så nå har jeg gjort det offentlig og poster egentlig kun for å ha noe å se tilbake på – når jeg slutta. Greit å vite dato, som er idag – vises under tittel.
På tide å slutte når det koster skjorta og i tillegg kun er med på å ødelegge kroppen. Egentlig helt idiotisk å røyke når man tenker på økonomi og helse – selv om det føles godt med en røyk. Kunne man(jeg) gjort likt med røyk, som med andre usunne ting, og bare holdt det til helgene og/eller en kosestund innimellom, så hadde det vel ikke vært stort verre en andre ting man koser seg med som er usunt. Men det har jeg prøvd – har jeg røyk i huset, så røyker jeg. Så det må bli totalt slutt for meg – sånn er det bare med den saken.
Tror du jeg klarer det?

3

Tagged .Bokmerk permalink.