Hvor ender vi?

Idag gikk jeg og Sonic oss en brukbar tur. Fint vær, så benyttet anledningen til å sjekke hvor man ender når man går ned fra Rønningen en annen vei enn vi bruker å gå opp. Denne gangen kjørte vi ikke deler av turen til Rønningen, men gikk. Samtidig gikk vi innom Sjetlein.

Var litt spent på hvor vi endte når vi gikk ned fra Rønningen, for jeg hadde ikke sjekket eller viste hvor vi endte. Men det var ikke så spennende egentlig, for det var på Granåsen som jeg misstenkte det muligens var.

Sonic klar til tur.Sonic klar til tur

Her er i begynnelsen av turen. I svingen forran her stoppet Sonic og ville egentlig snu den latingen. Han er ikke den typen som absolutt trenger å gå så langt. Det er kun hvis andre er med og begynner å gå forran – det er ikke noe han tillater altså :)Sonic vil egentlig ikke gå lengre ... latsekken :)

Fin utsikt i starten av turen. Mye landbruk og gårder med dyrka-mark. Senere på turen ble det mer skog og myrområder. Ikke like flott utsikt, men flott natur.

Utsikt over Klett

God tur ja – denne møtte vi i skogkanten på ca 11 km merke. Det lyser litt spøkelse av Sonic også her, så en spesiell plass i skogen :)

God tur - Sonic hvit som et spøkels pga trollet

 

17 kilometers tur

2

Tagged .Bokmerk permalink.