LC-trening Trøndelag

Nye deltagere ønskes spesielt velkommen!

Veiledning og hjelp blir gitt, og man trenger ikke noe utstyr for å delta. Ta med hunden, møt opp, og treff andre trivelige hundeeiere. En stol, klær etter forholdene og kanskje en kaffekanne hjelper til for å få en god opplevelse av treningene, da det kan være noe venting.

 

Viktig å huske på:

  • Hunden skal ikke ha spist de siste 4 timene før løp.
  • Klør må være klipt (dette kan gjøres på plassen)

Man bør også huske på vann til hunden.

 

Det er ikke noen faste tider for treningene pr idag, men man får beskjed på e-post om når og hvor neste trening blir. Ta kontakt med trondelag@lurecoursing.no for påmelding, eller spørsmål du måtte ha. Les forøvrig mer om regler osv … på www.lurecoursing.no

Foreløpig går treningene på følgende steder.
Trykk på markering i kartet, så vil du få opp litt info og også muligheten til veibeskrivelse.

KorsvegenKorsvegen – SkatvalSkatval

Info: Det er få områder tilgjengelig for LC, så hvis du vet om områder på 30 mål (+-) som ligger litt unna trafikkert vei og som ikke er alt for langt unna Trondheim, så vil nok LC-trøndelag gjerne høre om dette.

 

Vi bak kandasa.net er med på treningene og har ingenting med LC-trøndelag å gjøre ellers.
Siden(e) med info er laget pga vi vil spre info om LC i Trøndelag. Når vi ser vår hund og andre hunders glede og iver på treningene, så er det virkelig verdt den lille tiden som går med til treningene. Resultater er ikke vi så opptatt av, så lenge hunden får gjøre det den har gener til og virkelig har glede av.
E-post blir ikke lagret av kandasa.net. Kun obligatorisk for at lurecoursing.no skal kunne nå deg ved behov.